Onderstaande interactieve analyses zijn gebaseerd op de recentste data die wordt aangeboden in de dataset Open geodata. In beide analyses kan u kiezen tussen 3 variabelen: oppervlakte (ha), aantal percelen, aantal aangevers. Bij de filter Specialisatie zijn de bedrijfsspecialisaties gegroepeerd zoals terug te vinden in de tabel op de methdologische uitleg over specialisatie.

In de eerste analyse ziet u de samenstelling van de teelten. Hierbij kan u filteren op geografisch niveau (tot op gemeenten), op gewasgroep en productiemethode, en op specialisatie en leeftijd van de aangever.

In de tweede analyse kan u de locatie van de teelten zien. Hierbij kan u filteren op geografisch niveau (provincies), gewassen/gewasgroepen en productiemethode en op specialisatie en leeftijd van de aangever.

Tip voor het zoeken naar een specifiek gewas: gebruik * voor het zoeken aan de hand van een deel van het woord. Voorbeeld: kool* geeft alle gewassen waarin een woord voorkomt dat begint met kool, terwijl *kool* alle gewassen weergeeft die de term kool bevatten.

Samenstelling van de teelten

Locatie van de teelten